SMS:A TRÄNA TILL 71120

När du har registrerat dig så behöver du bara skicka ett SMS med TRÄNA till 71120. Du får då tillbaka en biljett som du visar upp för personalen där du vill träna.

HÄR KAN DU TRÄNA

Vi finns på över 200 anläggningar i hela Sverige samt även i Danmark. Klicka nedan för att hitta den anläggning som passar dig!

TRÄNA ALLT!

Med KS Mobil kan du både träna på gymmet och köra gruppträning. Gruppträning med förbehållet ”i mån om plats” då det inte går att boka klasser som icke-medlem. Men alla är välkomna!

HAR DU PROBLEM? HAR DU TESTAT “VANLIGA FRÅGOR”?

FRÅGA

Tusan också, mitt SMS går inte iväg fast jag har registrerat mig och betalt! Vad gör jag för fel?

SVAR

Vissa operatörer och/eller vissa abonnemang har “spärrar” som gör att du som konsument inte kan skicka SMS till kortnummer,
t ex ett sådant som vi har, 71120. Vi rekommenderar därför att du kontaktar din operatör och ber dem hjälpa dig med detta så kan du komma igång med din träning snabbt och enkelt!

"

SÅ HÄR
FUNKAR
DET!

1.
Be personalen på ditt hemmagym om ett lösenord för KlubbSverige Mobil.
2.
Ett SMS skickas till din mobiltelefon med din kod och en länk. Följ länken och registrera dig här på ksmobil.se. Välj antal klipp och betala.
3.
Nu är du klar att träna över hela Sverige! För att nyttja tjänsten: skicka ett SMS med TRÄNA till 71120. Du får tillbaka ett gästpass-SMS som du visar i receptionen där du ska träna.

PRISLISTA

Välj mellan att köpa klipp som du kan använda när och var du vill under året, eller så kan du köpa ett periodpass där du kan träna hur mycket du vill och var du vill under två stycken valfria 30-dagarsperioder.

KLIPP
1 klipp: 30 kr
5 klipp: 80 kr
10 klipp: 120 kr
20 klipp: 160 kr
30 klipp: 195 kr

PERIOD
2 x 30 dagar: 195 kr

Klippen är giltiga 12 månader från inköpstillfället.

DELA DIN TRÄNING!

Hashtagga dina bilder med #ksmobil och tipsa gärna om bra övningar och gym runt om i Sverige!